7 x vloer inspiratie met prachtige interieurs

7 x vloer inspiratie met prachtige interieurs

Iedereen is op zoek naar het mooiste interieur voor in huis. Toch blijkt dit voor velen een lastige klus te zijn. En als we heel eerlijk zijn, is het vinden van het mooiste interieur ook erg lastig. U dient overal rekening mee te houden; van de vloer tot de raambekleding en van de meubels tot de plafondkleur. In deze blog geven wij u zeven voorbeelden van vloeren met prachtige interieurs, voor inspiratie in uw eigen huis.

Laat u inspireren: 7 vloeren met prachtige interieurs!

De keuze voor het materiaal van de vloer is een lastige. Met deze voorbeelden hopen wij u op weg te helpen en inspiratie te geven voor de keuze van uw eigen vloer.

Deze bewoners hebben het aangedurfd om de PVC vloer met houtlook te combineren met kastanjebruin meubilair. En wat blijkt? Het is de beste keuze die ze konden maken. De glazen wanden zorgen voor enorm veel natuurlijk licht, wat de vloer ten goede komt. De grote houten tafel past erg mooi bij de hoge shutters. Het retro-interieur wordt afgemaakt door de ijzeren afwerking in de shutters, de hangende lamp en de stoelen.

Van een retro-interieur met PVC-vloer gaan we naar een meer landelijk interieur met laminaat. Het contrast had haast niet groter kunnen zijn. Dit landelijke interieur brengt een fijne intieme sfeer in de kamer. Opvallend is dat de planten, kandelaar en andere decoraties allemaal een verhoging hebben. Dit zorgt ervoor dat de relatief kleine versiersels de aandacht naar zich toetrekken. Het warme gevoel wordt extra benadrukt door de gezellige open haard. Wat verder opvalt is de nagelwitte muur die de aandacht subtiel op het gewei vestigt.

Deze interieurstijl is op en top Scandinavisch. De PVC vloer loopt mooi over in het meubilair en maakt de kamer erg toegankelijk. De duidelijke keuze voor de kleurencombinatie wit en geel pakt stijlvol uit. De Scandinavische stijl kenmerkt zich door het gebruik van lichte kleuren, veel hout, kleine accessoires en een modern aanzicht. Deze kenmerken komen duidelijk in het interieur terug. Daarnaast kan niemand om de fiets aan de muur heen. Haal de Scandinavische stijl in huis en laat uw creativiteit de vrije loop!

Modern, natuurlijk en knus; zo kunnen we deze huiskamer het beste omschrijven. De huiskamer is modern door de toevoegingen van de oogspiegel aan de muur, de blauwe bank, de hangstoel en de frivole lamp in de hoek. Het natuurlijke aspect spreekt bijna voor zichzelf met de aanwezigheid van groen, het dierenvel op het laminaat, het grote natuurdoek op de muur in combinatie met de muurkleur. Het knusse gevoel wordt gecreëerd door alle bovengenoemde elementen.

Dit interieur heeft een vrolijke en levendige uitstraling. De ruimte is goed gevuld en niet groot, maar oogt toch overzichtelijk. De stoelen lijken op elkaar, maar zijn toch allemaal verschillend. De stoelen zorgen er samen met de schilderijen voor dat de eetkamer leeft. De twee eyecatchers van de kamer zijn natuurlijk de rieten hanglampen boven de tafel. De lampen passen perfect bij de kleur laminaat en zorgen voor binding.

Er zullen weinig mensen zijn die deze houten visgraat vloer niet mooi vinden. De vloer is van zichzelf al stijlvol, maar komt nog beter naar voren door het interieur dat eraan gebonden is. Door de vide boven de bank krijgt de ruime en hoge woonkamer nog een extra dimensie. Door de stapels boeken krijgt de kamer een geleefde en huiselijke uitstraling, wat knap is in een grote ruimte als deze.

Een woonkamer zo authentiek en origineel als deze hebben we nog niet vaak gezien. De muur met betonlook lijkt nog niet afgewerkt te zijn, maar dit is juist wat de kamer stoer maakt en karakter geeft. De retro bank zorgt met zijn kleur en lengte dat de muur en de houten vloer mooi samenkomen. De keuze om al het meubilair laag te houden laat de kamer groot en ruim lijken.

7 interieurs niet genoeg?

Heeft u de juiste smaak te pakken, maar heeft u toch nog niet helemaal gevonden waar u naar op zoek bent? Dan kunt u altijd op onze website kijken voor meer inspiratie. U kunt ook contact opnemen met onze interieurspecialisten of langskomen in een van onze showrooms!