Onze stylisten

Interieurstylist gezocht? Zoek niet verder!


By L&P voor uw interieuradvies Den Haag

Het inrichten van uw huis is een hele klus. Wanneer u gaat verhuizen, verbouwen of restylen weet men vaak niet waar te beginnen, dan komen wij om de hoek kijken! Een interieurstylist inhuren lijkt voor veel mensen overbodig maar een sfeervol thuis creëren is nog niet zo simpel! Onze stylisten kunnen u helpen bij een kleuradvies, raambekleding en het gebruik van stoffen en patronen. Zij gaan direct aan de slag om van uw ruimtes ‘thuis’ te maken.

Uiteraard beginnen we met ‘kleuradvies interieur’ zonder deze stap en het kiezen van de juiste kleur zijn we nergens. Welke kleur u ook gebruikt, warme kleuren of koele kleuren meerdere ruimtes komen tot leven met het effect van kleur.

 

Susanne
Interieurstylist


“Some people look for a beautiful place, other make a place beautiful”

Susanne

Hi, mijn naam is Susanne, al vele jaren ben ik actief in het adviseren op het gebied van interieurstyling. Uw woning tot een warm thuis creëren is mijn passie. Samen met u wil ik opzoek naar uw stijl en deze vertalen tot een persoonlijk en sfeervol huis!

Nadia
Interieurstylist


“A good home must be made not bought”

Nadia

Hey, ik ben Nadia. Een mooie woning wordt niet gekocht, deze moeten we zelf creëren. Met de juiste meubels, het kiezen van kleuren en raambekleding wil ik samen met u tot een prachtig eindresultaat komen.

Britta
Interieurstylist“The details are not the details, they make the design”

Britta

Hoi, mijn naam is Britta, een nieuwe inrichting begint in mijn optiek met kleuren kiezen, nieuwe meubels en een persoonlijke touch. Uw persoonlijke details en smaak maken het tot een droomhuis. Deze details en persoonlijkheid omzetten tot een interieuradvies is mijn specialiteit!

 

Uw huis, onze specialiteit!

We willen allemaal een interieur zoals op de foto’s in woonbladen. Om dit te bereiken zijn er enkele stappen nodig. Uiteraard beginnen we met uw stijl, smaak en ‘kleuradvies interieur’ zonder deze stap en het kiezen van de juiste kleur zijn we nergens. Welke kleur u ook gebruikt, warme kleuren of koele kleuren meerdere ruimtes komen tot leven met het effect van kleur. Vanuit daar begint de woning langzaam tot leven komen. Wilt u weten wat hierna volgt of een van onze stylisten spreken? Geen probleem, een afspraak is zo gemaakt. We willen natuurlijk allemaal een interieur zoals op de foto’s in woonbladen.