Gratis interieuradvies


Toe aan een nieuw interieur, maar komt u qua styling er niet uit? Dan heeft u de hulp nodig van onze top stylisten. Er zijn zoveel verschillende stijlen, en stiekem vindt u ze allemaal leuk. Dit is een voorkomend probleem bij het inrichten van uw woning.  Door deze leuke trends wordt een compleet nieuw interieur een lastige opgave. Ons persoonlijk interieuradvies geeft u een perfecte basis en houvast.

Onze stylisten helpen niet alleen met het inrichten van je huis, ze maken uw woning tot een warm thuis!

Basis advies

Onze interieurstylisten voorzien u van een basis advies in een gesprek van 45 minuten. Tijdens dit gesprek wordt er een kleuradvies, vloer optie en raambekleding besproken. U maakt kennis met de mogelijkheden en er wordt uiteraard gekeken wat bij uw stijl en woning past.

Ons gratis interieuradvies kost je niets en verplicht je ook tot niets!

Uitgebreid advies

Onze stylisten voorzien u van een uitgebreid interieuradvies om een goed beeld te krijgen van de nieuwe uitstraling van uw woning. Een uitgebreid interieuradvies begint hetzelfde als een basis advies alleen wordt hier verder gezocht tot uw perfecte stijl en sfeer is gevonden. Raambekleding wordt eventueel opgemeten en uw woning wordt bezocht om een goed beeld te krijgen. Via onze stylisten ontvangt u een totaal advies. Het totaal advies bevat een kleurenpalet, vloeradvies, raambekleding en advies op het gebied van interieurstyling. De kosten van dit advies worden verrekend in uw offerte.

Wanneer u interieuradvies nodig heeft, is het handig om foto’s van uw woning mee te nemen naar onze winkel. We nemen deze met u door en daarna maken we gezamenlijk een advies!

Voor een gratis interieuradvies bent u BY L&P aan het juiste adres!